Unirea Urziceni poate reveni astăzi pe podiumul Ligii 1

0

După ce liderul CFR a remizat la Mediaş, iar Steaua a pierdut derby-ul etapei pe terenul echipei Dinamo Bucureşti, campionii joacă astăzi, de la ora 18,30 în faţa propriilor suporteri cu una dintre revelaţiile returului de campionat, Oţelul Galaţi.

După ce a învins liderul CFR Cluj în urmă cu două etape, echipa antrenată de Dorinel Munteanu vine pe stadionul ,,Tineretului’’ cu gândul la cel puţin un punct pe care l-ar putea ciupi în faţa unei echipe care pare să nu se regăsească.

O eventuală victorie a gazdelor ar fi prima pentru antrenorul Ronny Levy, de când antrenează Unirea Urziceni şi ar putea consemna revenirea echipei gazdă pe locul doi, în cazul în care Rapid nu câştigă meciul de pe teren propriu cu Astra Ploieşti.

Israelianul nu poate conta pe serviciile portarului Arlauskis, accidentat şi aflat la tratament în Germania. În poarta Unirii va evolua Daniel Tudor, iar defensiva va fi asigurată ca de obicei de către Maftei, Galamaz, Fernandes şi Brandan. Linia mediană i-ar putea alinia astăzi pe Paraschiv, Semedo, Apostol şi Frunză, iar Onofraş ar putea apărea în prima echipă în spatele lui Bilaşco, folosit ca principală armă de atac.

Meciul dintre Unirea Urziceni şi Oţelul Galaţi va fi arbitrat de Radu Petrescu, Sebastian Gheorghe şi Vasile Marinescu.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.