Unirea Urziceni revine astăzi în Europa League, pe stadionul ,,Anfield’’, din Liverpool’

0

Ieşiţi aproape miraculos din grupele Ligii Campionilor, băieţii antrenaţi de Ronny Levi se reîntorc în Marea Britanie, după ce au lăsat la iernat Glasgow Rangers.

De la ora 22,05, pe Galamaz şi compania îi aşteaptă o partidă pe care, indiferent de rezultatul din teren, nu o vor uita uşor, mai ales că în cazul în care vor marca, vor deveni prima echipă românească ce reuşeşte performanţa pe terenul englezilor.

Creditaţi cu o cotă de 1 la 10 la victorie, campionii României par pregătiţi să producă o nouă minune pe ,,The Kop’’. După victoria de la Glasgow şi cea din Ghencea, contra Sevillei, nimic nu pare imposibil, chiar dacă Rafa Benitez, antrenorul ,,cormoranilor’’ n-a intrat în fotbal de ieri, de azi.

Primul unsprezece al Unirii ar putea arăta astfel: Arlauskis în poartă, Maftei, Galamaz, Fernandes, Brandan în apărare, Frunză, Pădureţu, Apostol şi Semedo la mijloc, Onofraş şi Bilaşco în atac.

Meciul de pe ,,Anfield” va fi arbitrat de o brigadă olandeză, cu Eric Bramhaar la centru, Wilco Loobert şi Rob Van Der Ven la cele două tuşe.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.