Unirea Urziceni – se trage cortina pe stadionul Tineretului

0

Unirea Urziceni încheie astăzi pe stadionul ,,Tineretului’’ seria partidelor disputate pe prima scenă a fotbalului românesc. Parcursul de senzaţie al echipei, început pe 29 iulie 2006 în compania Politehnicii Iaşi se încheie trist cu Astra Ploieşti, într-o partidă ce nu mai are importanţă decât cel mult pentru statisticieni.
Ultimul ,,unsprezece’’ probabil al vicecampioanei în faţa spectatorilor din Urziceni îi are în componenţă pe Curcă, Buşcă, Mera, Toşca, Senin, Muzac, Apostol, Scărlătescu, Mihalcea şi Rusescu.
Nu lipseşte, bineînţeles, jucătorul-emblemă al clubului ialomiţean, Epaminonda Nicu, fundaşul care a venit cu Unirea în lumea fotbalului de performanţă din eşalonul trei şi care, probabil va pune, simbolic, şi lacătul pe porţile arenei din Urziceni.
Marian Pană se va afla pe bancă încheind o succesiune de tehnicieni cu care echipa a venit de la ,,munca de jos’’ şi a urcat până aproape de optimile de finală ale Ligii Campionilor: Costel Orac, Dan Petrescu, Ronny Levy, Octavian Grigore.
Unirea Urziceni – Astra Ploieşti se dispută cu începere de la ora 18.00 cu arbitrul George Rădulescu la centru şi tuşierii Sebastian Stoianov şi Paul Dimancea la cele două linii.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.