Unirea Urziceni – un egal cât o victorie

0
Aşa poate fi catalogat punctul obţinut sâmbătă seara, de Unirea Urziceni, pe teren propriu, în compania singurei echipe neînvinse din campionatul Ligii 1, FC Timişoara.
Partida a fost una de slabă factură tehnică şi spectaculară, singurul eveniment notabil fiind provocat de centralul Dragoş Istrate, care a fluierat finalul primei reprize cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, după care a rechemat jucătorii pe teren şi a dictat reluarea partidei.
Oaspeţii au deschis scorul prin Popovici, care a intrat în locul lui Laszlo Sepsi, accidentat, iar egalarea a survenit cu zece minute înainte de final, cînd Dinu Todoran a înscris cu un şut plasat, din interiorul careului lui Pantilimon. Faza golului de 1-1 avea să fie ulterior contestată de bănăţeni, care au acuzat poziţia de ofsaid a mijlocaşului Unirii.
Timişoara rămâne fără victorie la Urziceni, iar echipa ialomiţeană a încheiat etapa pe locul 16, la două puncte sub linia care delimitează echipele retrogradate de restul plutonului.
Robert-Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.