Unirea Urziceni – ZERO VICTORII sub bagheta lui Levy

3

Ronny Levy rămâne fără victorie pe banca tehnică a Unirii Urziceni, după ce campioana a remizat aseară la Timişoara, 0-0, cu echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău.

Meciul, pe care Unirea l-a controlat în primele minute, a fost echilibrat de gazde, care ar fi putut chiar să înscrie golul victoriei pe final. Rezultatul a fost viciat de prestaţia submediocră a centralului Istvan Kovacs, care a privat ambele echipe de câte o lovitură de la unsprezece metri.

În prima repriză, Bruno Fernandes a fost iertat de centralul partidei, după un fault grosolan la Parks, pentru ca în partea a doua Onofraş să fie lovit cu piciorul în umăr de portarul Taborda, în suprafaţa de pedeapsă a bănăţenilor. Faza a rămas fără urmări, la fel ca şi cea în care Brandan a oprit cu mâna în careu un balon care se îndrepta spre poarta lui Tudor.

În urma rezultatului de aseară, Unirea a coborât pe patru în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte, devansată de CFR Cluj şi Steaua, cu câte 39 de puncte şi de Rapid, care a strâns 38 de puncte.

Bilanţul israelianului Ronny Levy la comanda Unirii a ajuns la trei înfrângeri şi trei rezultate de egalitate.

Campioana revine în faţa propriilor suporteri joi seară când va întîlni Oţelul Galaţi cu începere de la ora 18,30.

Robert Viorel Dincă

3 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.