Uniunea Social Liberală este pe muchie de cuţit în Ialomiţa

2

Întors din concediul de odihnă, preşedintele filialei PNL a refuzat să facă declaraţii pe marginea candidaturilor stabilite la centru pentru alegerile locale. Ioan Martin a precizat că decizia privind Primăria Slobozia va fi analizată în biroul judeţean al PNL Ialomiţa, pentru ca o hotărârea finală să fie făcută publică în 15 zile.
La sfârşitul săptămânii trecute, Uniunea Social Liberală a împărţit candidaturile la judeţe şi pentru municipiile reşedinţă de judeţ iar în Ialomiţa candidaţii comuni au revenit PSD.
În aprecierea situaţiei şi a şanselor unor candidaturi separate în municipiul reşedinţă de judeţ va cântări şi măsura de astăzi a Guvernului de a comasa alegerile locale şi generale la aceeaşi dată.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. participa ca independent DNL. Martin ca vorba aceia vila in pepiniera ai afacerea DOMO merge bine ,ai bani sa-ti faci campanie si plus ce te sponsorizeaza prietenii, fii serios bre ca nu ei mai mult de 5 la suta asa ca nu te gindi ca iti ese cum o pusesei mata la cale cu Ciuperca adica el sa te sustina la primaria slobozia si Pnl istii mata sa il voteze pe el pentru functia de presedinte CJ da nu va iese

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.