Urmărire ca în filme pentru prinderea unor hoţi la Feteşti

0
Ca să facă rost de bani, trei feteşteni au încercat să sustragă materiale feroase şi s-au ales cu dosare penale.
Poliţiştii feteşteni au patrulat ieri, la prânz, în zona unei societăţi dezafectate din apropierea podului care trece peste Braţul Borcea, ştiind că acolo se comit mai multe furturi.  Pe marginea drumului, patrula a găsit trei bucăţi de tablă de dimensiuni mari, asemănătoare cu cele care compun barăcile din apropiere.
La scurt timp, în zonă au venit doi bărbaţi care intenţionau să încarce tabla într-o autoutilitară, dar la vederea poliţiştilor au luat-o la fugă.
După o urmărire cu maşinile, oamenii legii au reuşit reţinerea autoturismului şi a şoferului, un bărbat de 60 de ani. Ulterior au fost identificaţi şi ceilalţi doi suspecţi, în persoanele a doi tineri de 19 şi 23 de ani din localitate, care în urma audierilor au recunoscut că au vrut să sustragă cele trei bucăţi de tablă în scopul valorificării acestora la un centru de colectare de fier vechi.
Prevenirea faptelor antisociale a fost şi preocuparea poliţiştilor din Ţăndărei. Ieri noapte, aceştia au organizat o razie în comunele limitrofe, unde poliţiştii au legitimat 20 de persoane suspecte, au controlat 25 de autovehicule întâlnite în trafic şi au aplicat  5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 870 lei.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.