Urziceniul ar putea da semnalul relansării economice a zonei limitrofe şi a judeţului

5

Aceasta este convingerea omului de afaceri Gheorghe Babagianu, aflat la această oră într-un mini-periplu în Germania, Franţa şi Italia, în vederea demarării unor proiecte de parteneriat cu investitori din cele trei ţări.
Luni şi marţi s-au purtat deja discuţii cu potenţialii parteneri din Germania, dornici să investească în producţia de ceramică, dar şi piese şi subansamble pentru produse electronice şi electrocasnice.
Cunoscutul om de afaceri din Urziceni este ferm când spune că în mare măsură a reuşit să-i convingă pe viitorii parteneri că România e o piaţă mai bună decât Moldova sau Bulgaria.
În Franţa se poartă astăzi discuţii cu reprezentanţii unui consorţiu ce activează în domeniul agricol. Finalizarea cu succes a negocierilor ar putea însemna, crede Gheorghe Babagianu, o mână de ajutor în plus pentru fermierii ialomiţeni.
Mini turneul de promovare a mediului de afaceri din Urziceni include şi Italia, unde s-au purtat discuţii despre posibile viitoare investiţii în domeniul produselor textile şi de încălţăminte.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. eu cred ca voi nu sunteti sanatosi daca puneti botul la asemenea baliverne.. pai el nu stie cum sa mai faca bani, isi inchiriaza casele, se imprumuta peste tot, si credeti ca bine ce vrea populatiei, pleaca in germania sa gaseasca investitori pentru urbea lui. Un machidon ordinar, care vrea cu tot dinadinsul sa ajunga la carma sa fure!

  2. macar are o idee despre relansarea zonei. incearca si el….
    dar turcu?!!! nimic. ce sa ceri de la el? credeti ca de inteligent ce e a primit porecla asta? credeti ca are el vreo strategie? de fapt are: sa transforme Urziceniul intr-o mahala plina ochi de ciori. un lucru trebuie sa va fie clar. daca iese iar turcu primar, va iesi datorita voturilor primite(sau mai bine zis cumparate) de la ciori.
    asa ca “ciocu’ mic”.

  3. In timp ce ponta merge in campanie electorala prin Moldova, insultand adversarii politici, euro face KO leul si romanii sufera. Absentescu si co-pilotul lui felix turnatoru, impreuna cu toata sleatha, niste nesimtiti. Credeti ca o sa vedeti vreodata un primar psd arestat, cum a fost pe vremea lui Boc cu primarii pd-l de la Craiova si Cluj Napoca? Nu, pentru ca SE IMPUNE DICTATURA USLASILOR!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.