USL Ialomiţa dă zor la stabilirea candidaţilor pentru alegerile locale

3

foto: Florin Floreanu

După publicarea listelor cu reprezentanţii USL la consiliile judeţene şi în reşedinţele de judeţ, în Ialomiţa s-au certificat candidaturile lui Alexandru Stoica la Primăria Slobozia şi a preşedintelui Ciupercă pentru încă un mandat la conducerea judeţului.
Pentru 10 iunie, copreşedinţii alianţei încearcă să convină asupra unor candidaţi comuni în localităţile judeţului.
Feteştiul este unul dintre oraşele unde USL ar putea merge cu un candidat comun. Preşedintele PSD Ialomiţa a declarat pentru Radio Campus că situaţia se analizează, fără a exclude posibilitatea de a-l susţine pe primarul liberal, Gheorghe Catrinoiu.
De săptămâna trecută, USL Ialomiţa a început la Slobozia o intensă activitate politică în care îşi promovează candidatul comun. Fără a preciza procentul obţinut în sondaje de Alexandru Stoica, preşedintele PSD Ialomiţa a declarat că acesta este aproape de scorul partidului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Nu ne precizeza procentele lui Stoica pentru ca sunt mai mici decat cele la care se astepta mult iubitul conducator, care insa mizeza pe prostirea electoratului satul de masinatiunile tip Ciuperca si de ciupercismele lui de doi bani pe care le face prin toate localitatile, cu echipe de penibili neinsemnati,dornici de gratiile despotului absolut.

  2. Adevarul ca in municipiul Slobozia, capitala Ialomitei, psd SI-A DEZAVUAT PRIMARUL arata realizarili acestui partid la nivel local; cine ne garanteaza noua, ca n-or sa faca si cu musiu stoica la fel, daca, din nenorocire, acesta va prosti lumea si va fi ales? Intrebarea nu-i deloc aroganta, ca imaginea lui ciuperca, tronand de atata timp peste plaiurile ialomitene…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.