USL Ialomiţa s-a reunit pentru depunerea candidaturilor

12

USL Ialomiţa s-a reunit astăzi pentru depunerea candidaturilor la Consiliul Judeţean, Primăria şi Consiliul Local Slobozia.
Candidaţii Alexandru Stoica şi Silvian Ciupercă au fost însoţiţi de echipa parlamentarilor de Ialomiţa ai PSD şi PNL, plus o parte dintre consilierii municipali şi judeţeni.
Listele la consiliul judeţean s-au făcut pe formula de 2 la 1, adică la fiecare al doilea consilier PSD, al treilea este PNL, iar pentru consiliul local, paritatea este de 3 la 1.
După înregistrarea candidaturii comune la primăria Slobozia, USL Ialomiţa a mers la Prefectură pentru înregistrarea candidaturii la Consiliul Judeţean.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

12 comentarii

  1. Noul Guvern al României ar putea fi cel mai bogat din toată istoria ţării, raportat la averile personale ale fiecărui candidat la fotoliile de miniştrii. Până în acest moment, sunt vehiculaţi 29 de posibili miniştrii ai Cabinetului Victor Ponta, iar niciunul dintre ei nu o duce rău din punct de vedere financiar. Saracii usl-isti ialomiteni!…

  2. Mike esti otravit(intoxicat) rau de tot, chiar irecuperabil Mai citeste draq si altceva inafara de evz.ro . Ca sa castigati alegerile scoateti banu’ furat si cumparati presa, de exemplu guraialomitei.com :)) :))

  3. Nu exista alternativa. PDL-ul a lasat cu gura ca sunt conditiile necesare pentru reintregirea salariilor bugetare. Ar fi sinucidere politica pentru USL sa nu faca aceasta mutare. Ar sari aia imediat la gatul lor ca nu vor sa dea la popor! :)) Tot aia sunt nenorocitii!Isi joaca marinarul si ultima carte, ma miram sa cedeze de buna voie si cu zambetul pe buze, golanul!

  4. Nu e marire , este revenire. Din cate stiu acum Marinica este disperat si arunca in presa cu bani ca 🙂 Copilul Minune. E un lobby sincer. Dai o bere daca iese bine?

    • mai scutiti-ma cu revenirea. revenirea la nedreptate sociala, daca nu e prea pretioasa formularea. la fiecare om care munceste, avem patru care mananca – ma intreb (retoric) daca in tarile civilizate o fi la fel.

      • sa-ti dau si un exemplu de plimbat hartii de colo-colo pe banii mei: ca sa fac o modificare banala in structura actionariatului firmei, am semnat juma’ de top de documente si am cotizat 10 milioane (cam cat ar costa sa fac o firma noua). basca faptul ca a durat o saptamana…

  5. Sa stii ca in India e mai rau. Eficienta nu ne caracterizeaza ca natiune. Si nici harnicia. E in schimb aglomeratie la paranghelii si la orice eveniment la care se lasa cu ceva moca. Exemplul e mai sus unde baietzii au impartit ciolanul. Dupa formula. La fel se vor da probabil si contractele pe bani publici, daca nu ma credeti intrebati-l pe baiatul din stanga imaginii.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.