Vacanța în Germania

0

fdddddgdg

Studenţii ialomiţeni mai au timp până pe 6 februarie să se înscrie pentru a lucru în Germania, pe timpul efectuării studiilor.
Programul se adresează special studenţilor şi masteranzilor cu vârste între 18 şi 35 de ani, care doresc să desfăşoare o activitate în câmpul muncii pe perioada vacanţei de vară, de cel puţin două luni. Alte condiţii solicitate de către firma angajatoare se referă la cunoştinţele bune şi foarte bune de limba germană şi acreditarea universităţilor la care studiază.
Aplicanţii vor trebui să depună la dosarul de înscriere copie după actul de identitate, în termen de valabilitate pentru încă 6 luni, fişa de solicitare completată în două exemplare la calculator şi semnată, adeverinţă de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează.
De asemenea, studenţii au obligaţia transmiterii unei dovezi legale privind acreditarea facultăţii, în cazul uneia particulare, şi să obţină o recomandare de la unul dintre profesorii de la facultate. 
Cei care deţin permis de conducere pot ataşa copie după acesta, iar selecţia se va face până la finalul lunii februarie, urmând ca studenţii să plece la muncă în Germania începând cu luna iunie.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.