Valentin Ciobanu – persona non grata în PSD Ialomiţa

7

ciobanu valentin 3 (1)

Preşedintele PSD Ciulniţa a devenit persona non grata în rândurile social democraţilor ialomiţeni.

Medicul veterinar Valentin Ciobanu a fost acuzat de trafic cu ketamină şi a fost arestat preventiv de procurorii din Craiova, motiv pentru care liderii PSD Ialomiţa cer demiterea lui de la conducerea organizaţiei locale.
Preşedintele Silvian Ciupercă a declarat că există elemente care au condus la reţinerea acestuia, dar aşteaptă finalizarea anchetei.
Medicul veterinar Valentin Ciobanu are 33 de ani şi a fost candidatul PSD la alegerile locale din vara anului trecut. El este acuzat că a traficat 2 litri de ketamină, un anestezic de uz veterinar foarte puternic, pe care îl procura din farmacii cu 20 de lei fiola şi apoi o vindea cu 100 de lei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. nu mai aveti dreptul sa mai comentati pe saiturile din ialomita dar am trecut la evz,b1 ,otv, rl,dna, dgipi cu dovezi adevarate acte semnate de puia si mocioniu,dupa reacti lor o sa primiti la redactie aceste documente.

  2. Salut curajul admin-ului acestui site de a lasa postarile ce contin numele Puia si Mocioniu in texte. Admin stii bine ca sunt implicati si ca nu vor pati nimic. Au imunitate monetara.

    • sa am pardon, pe mocioniu nici macar nu-l cunosc – inteleg dintr-un comentariu ca apare in poza langa ciobanu? sa fie sanatos. iar pe puia, la nivel de buna ziua. dar asa-i place rumanului sa vada conspiratii si spagi peste tot.

  3. Atunci cand guverneaza usl, sunt la ordinea zilei spagile si conspiratiile, spre maxima bunastare a usl-asilor. Acu’, dupa ce l-ati ascultat pe tonta votrbind despre Bugetul 2013, v-ati lamurit? Aia, care ati votat usl, la voi ma refer!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.