Valurile Dunarii pe sosea

0

Circulatia pe drumul national de la Fetesti la Chirana seamana cu o croaziera pe timp nefavorabil. Din cauza inundatiilor din 2006 si mai ales a masinilor de mare tonaj, soseaua prezinta denivelari si cratere la traversarea carora risti sa rupi masina-n doua.
Ca sa-si protejeze autoturismele, soferii circula in zona cu 30- 40 de km la ora, ceea ce nu este intotdeauna suficient pentru evitarea defectiunilor… Eugen este doar unul dintre soferii pagubiti de conditiile de trafic si reclama  lipsa de implicare a autoritatilor :
audio-drum
Seful sectiei de Drumuri Nationale, Mircea Tivadaru, cunoaste starea drumului national dintre Fetesti si Chirana, dar precizeaza ca deocamdata ruta nu a fost inclusa in programele de reabilitare:
audio-tivadaru
Pentru ameliorarea conditiilor de trafic, in zona Vladeni se vor face anul acesta cateva reparatii. In ceea ce priveste transportul de mare tonaj, directionarea camioanelor pe alte rute determina stricarea altor sosele. Nu se cunoaste inca unde actioneaza in Ialomita cantarul cumparat de Consiliul Judetean tocmai pentru limitarea transportului de mare tonaj, peste limita admisa de lege.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.