Vasile Andru – o viata de pelerin

0

Un om intelept nu injura niciodata! Cunoasterea te ajuta sa-ti controlezi viata! Un comportament de esec repetat impune o terapie a destinului, prin reflectie si rugaciune! Sunt doar cateva dintre crezurile dobandite in existenta de pelerin a scriitorului Vasile Andru, prezent pentru o dupa amiaza literara la Slobozia.
Vasile Andru a impartasit cateva din lectiile de intelepciune pe care le-a desprins din pelerinajele purtate peste mari si tari. Pentru organizatori, prezenta autorului in randul scriitorilor ialomiteni este un eveniment de exceptie.
Autorii de poezie si proza, ialomiteni au ascultat doua ceasuri fara sa-l intrerupa pe Vasile Andru din povestirea experientelor sale culturale.
Cele doua ore impartasite cu un public avizat, interesat de sensul vietii, au continuat cu acordarea de autografe personalizate, de indemnuri la ascultare si reflectie. Dupa ce a gasit-o pe Maica Tereza in India si s-a intalnit cu Dalai Lama, in Europal, autorul pelerin Vasile Andru se va intoarce in toamna la Slobozia.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.