Vasile Blaga, din nou la Slobozia

1

pdl

Vasile Blaga a fost astăzi la Slobozia pentru a prezenta membrilor PDL moţiunea cu care candidează la preşedinţia Partidului.
Democrat liberalii ialomiţeni au fost convocaţi pentru a doua oară în mai puţin de două luni la Centrul Cultural UNESCO din Slobozia unde susţinătorii candidatului BLAGA au prezentat motivele pentru care îl preferă în fruntea partidului.
Preşedintele PDL Ialomiţa apreciază că Vasile Blaga este omul faptelor:
audio Marinica CAZACU
Din staff-ul de campanie a lui Vasile Blaga fac parte Gheorghe Flutur, Andreea Paul, Traian Ungureanu şi Raluca Turcan. Toţi au fost prezenţi astăzi la Slobozia şi au vorbit despre reconstrucţia partidului pe reguli sănătoase şi reprezentarea intereselor clasei de mijloc. Vasile Blaga i-a îndemnat pe democrat liberalii din Ialomiţa să asculte toate ofertele pentru a vota în cunoştinţă de cauză:
audio Vasile BLAGA
Primarul de la Reviga, Nicolae Began, şi-a exprimat temerea că PDL se va rupe după alegerile interne, motiv pentru care partidul are nevoie de o mână forte pentru a rezista.
audio Nicolae BEGAN
Conferinţa de alegeri în PDL va avea loc pe 23 martie, iar pentru conducerea partidului există 3 candidaturi. Cei mai mulţi dintre democrat liberalii ialomiţeni merg pe mâna lui Vasile Blaga, dar există în judeţ şi membri de partid care simpatizează cu Elena Udrea, susţinută de deputatul Tinel Gheorghe.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.