Verificări la ştranduri şi piscine

1

Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa a închis piscina de fiţe de la Amara pentru că funcţiona fără aviz sanitar iar administratorul societăţii a fost amendat cu 4 mii de lei. Controlul a vizat condiţiile igienico sanitare şi calitatea apelor de îmbăiere, prin expertizare fizico chimică şi microbiologică, la 3 plaje  şi o piscină din Amara, şi cele două ştranduri din Slobozia.
În urma rezultatelor buletinelor de analiză s-a constatat că parametrii înregistraţi se încadrează în limita maximă admisă, iar apa nu prezintă riscuri pentru îmbăiere.
Cu toate acestea, Direcţia de Sănătate Publică a sancţionat două societăţi pentru lipsa vizei sanitare anuale la plajă şi inexistenţa avizului sanitar de funcţionare la piscina din Amara.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Care ar fi acea [iscina de fite din Amara? Ca am fost cu copilul si eu la Amara, dar sper sa nu fie cea unde am fost noi. Puteti detalia putin unde ce si cum? Dar alta intrebare. De ce tocmai acum au fost in control ce sezonul sa deschis cam de mult. Au aparut cumva cazuri de imbolnavire? Ceva dubios la controlul asta acum. Oricum e bine venit si asta pentru liistea noastra.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.