Verificări la taximetre

1

taxi

Peste 80 de taxiuri şi firme de taxi au fost verificate de poliţiştii locali pentru a depista dacă deţin documente prevăzute de legislaţia în vigoare şi dacă afişează în interiorul autovehiculului ecusonul şoferului şi tarifele practicate. 
Acţiunea de prevenire a faptelor ilegale a mai constat şi în verificarea atestatului de pregătire profesională şi respectarea obligaţiilor legale privind modul de desfăşurare a activităţii de transport în regim de taxi. Dintre cele 209 autovehicule autorizate, au fost controlate 42 % dintre acestea, constatându-se două abateri care au impus aplicarea de sancţiuni. 
În vederea finalizării acţiunii de verificare, reprezentanţii operatorilor de transport în regim de taxi vor fi invitaţi la sediul Poliţiei Locale, fiind controlate până la 15 martie toate autoturismele utilizate ca taxi, precum şi conducătorii acestora.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Uauuuu, 42% au fost verificate si doar 2 abateri? Inseamna ca diferenta de 58% dintre taximetere care prezinta abateri grave au lipsit prin anuntarea in prealabil. Se practica….inca….pana se va intampla vreo nenorocire, Doamne feri!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.