Victor Ciorbea a fost în acest weekend la Urziceni

0

PNŢCD îşi pregăteşte revenirea pe scena politică, într-o formulă nouă şi unitară. Liderii locali ai Partidului Naţional Ţărănesc, Creştin şi Democrat au primit vizita fostului prim ministru de la începutul Guvernării Convenţiei Democrate.
Întâlnirea a făcut parte dintr-un periplu naţional pe parcursul căruia s-au purtat cu reprezentanţii conducerii din teritoriu discuţii, pe tema congresului de reunificare a PNŢCD din 18 iunie.
Ciorbea a precizat că principalul scop al eforturilor sale a fost acela de a unifica facţiunile apărute în partid în vederea pregătirii viitoarelor confruntări electorale. Din acest punct de vedere congresul de peste două săptămâni reprezintă pentru liderul ţărănist o oportunitate de dialog ce nu trebuie ratată.
Totodată, preşedintele Ciorbea a prezentat şi crochiul noii formule a PNŢCD ce va avea ca nucleu acest partid istoric şi principiile care vor suda în aceeaşi structură mai multe organizaţii ale societăţii civile şi un PNŢCD reunit. În perioada următoare congresului de reunificare, PNŢCD îşi va structura noua propunere pentru cetăţeni, în varianta celei de-a treia căi, aşa cum a numit-o preşedintele partidului
Conform doctrinei de la care noul PNŢCD nu va abdica, unele dintre principiile pe care partidul se va reclădi vor pune accentul pe moralitate, adevăr şi mai ales pe dreptate în dubla ei accepţiune – aceea de dreptate socială şi juridică deopotrivă.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.