Victor Moraru: Ialomiţa ratează sesiunea bugetară 2014-2020

11

moraru victor

Primarul oraşului Amara reclamă că judeţul Ialomiţa nu este pregătit să absoarbă fondurile europene din sesiunea 2014-2020. Victor Moraru a declarat pentru Radio CAMPUS că judeţele limitrofe au proiecte în valoare de 250 de milioane de euro, gata de depunere, în timp ce Ialomiţa are un portofoliu gol:
audio Victor MORARU
Pentru absorbţia fondurilor europene din sesiunea următoare, primăria Amara are pregătite 12 fişe de proiecte, printre care modernizarea plajei Lebăda, realizarea unor parcuri de vacanţă, reamenajarea Grădinii de Vară şi înfiinţarea unui muzeu naţional al muzicii uşoare româneşti.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

  1. Victoraşşş….Elena nu-i moartă, e doar divorţată…şi nu mai e ministru aleasă….dar ce te-aş ….iubi,măi primarule…când mi-aduc aminte că scorul de la referendum,pt demiterea satanei…e sub ăla cu care te-au ales primar…acu ia de la Băsescu…că şi domnu profesor..tot scoruri ca ale tale făcu…fsnistilor))Unu o iubea pe blonda lui Băse…şi altu-l iubea pe fraieru’ lu’ Mihaela…dragostea….noastră)))Aşa că ..judeţul ratează….dar o să compenseze GALul..cu vreo zece kilometri de asfalt..în centru..la multe sate şi comune…să le taie domnu profesor pamblica,,,sfinţită, binenţeles…de-ub sobor de satane)))

  2. gata ai inceput sa plingi ca nu ai de unde sa mai mulgi?, mai Victoras, vrem sa stim si noi de unde fratele tau are firma aia mare linga IBA, cum isi face ala hotel pe varianta Amara(consilierul catel al tau), de unde ai tu atitea terenuri, pe numele Feliciei si alte nume, ce se construieste in spate la hotel Ialomita(U.N.C.A.P) cand tu traiesti dintr-un salariu de primar??? ai asfaltat strazi in Amara?, aia e asfaltare?, strada principala nu are canalizare, unele strazi nu au apa curenta., ai furat si ai pacalit multa lume in localitate si sper cit de curind dnu taur comunal, sa ajungi unde iti e locul., dai tu bine la lumea oarba din localitate, dar adevarul e ca esti un hotz pretentios …

  3. Am inteles k Ciupearca ia fonduri ieuropene ca sa plateasca prostacii pesedei sa posteze pe site.uri!cica da 10 lei de comentariu…bine macar ca ii accesam si pe astia!vreau sa fiu si eu prostac si sa spun cum se intampla povestea de dragoste dintre ciupearca si costela marinica de la albesti….inca un motiv sa nu te apleci in fata lor!k astia n.are multa carte si ti.l baga

  4. sunteti ceva…..vasilica daca ai atatea informatii despre moraru, de ce nu-l reclami? data viitoare candideaza si tu ca primar si fa amara mai buna….si cu “taur comunal”…le-a luat si pe ale tale la rand????

  5. NU INTELEG MAI VASILICA DE UNDE AI TRAS TU CONCLUZIA CA MORARU A INCEPUT SA PLANGA, CRED CA TU AR TREBUI SA INCEPI SA PLANGI, TU SI INCONSTIENTII CARE VOTATI UN INDIVID CA CIUPERCA. MORARU SI-A FACUT DATORIA ATUNCI CAND A SPUS IN PARTID CA INAINTE DE POLITICA ESTE CETATEANUL ACESTUI JUDET SI CA CIUPERCA ESTE UN INDIVID NOCIV PT ACEST JUDET SI PENTRU CETATENI LUI. AM RUDE IN AMARA SI STIU CA MORARU, IN COMPARATIE CU CIUPERCA, CHIAR SI-A FACUT DATORIA CU VARF SI INDESAT PT LOCALITATEA LUI.
    P.S. VASILICA, DANUT SI CEILALTI ASEMANATORI LUI VA MERITATI SOARTA !

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.