Victor Ponta va participa astazi la lucrările Şcolii Politice de iarnă a PSD Ialomiţa

7

Întălnirea politică se organizează vineri şi sâmbătă la Amara şi are ca scop prezentarea obiectivelor Uniunii Social Liberale pentru anul electoral 2012 şi pregătirea tactică a alegerilor locale.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, va susţine o prezentare privind consolidarea idenţităţii Partidului Social Democrat în cadrul acţiunilor politice parlamentare şi generale ale USL. Intervenţia liderului PSD este programată pentru ora 17.30.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Aloo….unde sunteti dusi?V ati dus sa vedeti tineretul la lucru?Aveti grija cu tinerele psdiste sa nu va vrajeasca si maine sa debitati prostii purpurii!Sa beti doar bere…..fara mici ca i post pacatosilor…

  2. Sa nu ratati seminarul “menajere filipineze – pro sau contra?” sau discutia deschisa despre doctrina de stanga-dreapta. Se aude ca vine si tovarasul Ilici, care va impartasi tinerelor sperante ale politicii din viziunea sa unica: “Nu ne vindem tara, o dam pe doi lei baietilor destepti.”

  3. despre doctrina stanga-dreapta poate ne explica mai multe PDL-UNPR

    cand spui baieti destepti te referi la Videanu care joaca table pe iahtul personal la Monte Carlo in fiecare weekend ?

  4. Ma refer la toti, eu nu fac parte din specia celor care mai cred ca aia rosii fura mai putin decat aia portacalii sau galbeni. Cu tristete constat de multi ani ca sunt toti o apa si-un pamant. PDL a perfectionat doar un sport national inventat de FSN/PSD – jaful.
    Nu mai ma pasioneaza politica la romani, e imposibil ca reprezentantii unui popor care fura cu atata talent orice si oriunde sa fie altfel.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.