Victoria Ţăndărei a preluat şefia clasamentului

1

victoria-tandarei

 

Victoria Ţăndărei a pornit lansat în campionatul de fotbal judeţean după vacanţa de iarnă şi a preluat şefia clasamentului după un sec 6-1 administrat Unirii Griviţa pe stadionul ,,Tineretului’. Cu acest rezultat a egalat la puncte Unirea Fierbinţi, învinsă la Reviga de ocupanta locului al treilea al podiumului, Voinţa, cu 2-0. 
Fotbaliştii antrenaţi de Vasile Popa beneficiază însă de avantajul golaverajului superior şi de cel conferit de rezultatul de egalitate, 1-1, obţinut în tur.
Recolta Gheorgh Lazăr a cîştigat previzibil cu 3-1 meciul jucat în deplasare la Spicul Colilia şi s-a apropiat la doar un punct de Viticola Feteşti care rămâne cu 32 de puncte la activ după înfrângerea cu 4-1 suferită la Răduleşti.
În celelalte meciuri ale etapie a 16- a campionatului judeţean s-au înregiatrat următoarele rezultate: Recolta Gheorghe Doja – Viitorul Platoneşti 7-0, Abatorul Slobozia – A.S. Căzăneşti 6-0, acelaşi scor ca şi în meciul dintre C.S. Amara şi Unirea Sărăţeni şi Victoria Munteni Buzău – Andrias Andrăşeşti 1-1.        
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Frumos meci scor rezonabil.La cum au avut cei de la Grivita pe teren o Miscare Populara,buna,meritau acest scor.Sa nu uitam ca centru atacant cu nr.16 pe tricou a fost nimeni altul decat domnul Closca Vasile,vicepresedintele Filialei Judetene a Partidului Miscarea Populara.Precum se misca el asa se misca in sondaje si Filiala pe care o conduce.Hai Grivita,la cat mai multe "ESECE".

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.