Victorie previzibilă a USL

3

Victorie previzibilă a Uniunii Social Liberale în Ialomiţa, însă sub aşteptări. PSD a câştigat alegerile la Slobozia şi la Ţăndărei şi a pierdut la Urziceni şi Feteşti. PNL şi-a conservat primăriile în care a avut primari şi a reuşit să faciliteze victoriile candidaţilor Alianţei pentru Ialomiţa în câteva comune importante ale judeţului prin dublarea unor candidaţi în interiorul USL. Exemplu sunt Săveni şi Perieţi unde candidaţii API au câştigat alegerile, iar USL a reuşit să facă majoritatea în consiliul local.
În urma numărătorii paralele, preşedintele Silvian Ciupercă a declarat că, în ansamblu, rezultatele obţinute sunt mai bune decât în urmă cu 4 ani.
Victorii categorice au mai reuşit primarii din Amara şi Mihail Kogălniceanu, unde Alexandru Dinu şi Victor Moraru au obţinut peste 80% din voturile electoratului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Probabil ai adunat voturile lui Ionascu cu procentul lui Stoica la usl….si ti a dat ca psd a castigat la Slobozia…..Deci esti psdista rau domnita….Cred ca daca Stoica nu si cere scuze pt greutatile create de fostul primar psd…si vor continua cu arogante servite cu Istrate consilierul penal….e posibil sa n apuce Stoica alegerile parlamentare …si chiar domnul Ciuperca.Daca psd nu intelege ca futerea bugetului facuta de Ionascu ii apartine in mare masura psd ialomita si unor firme pdliste la abonare… o sa fie rau pt sefii psd si chiar usl.Si nu rau politic,ci de natura existentiala.Astept interviul tau cu noul primar USL!!!Sper sa l intrebi si de ce probleme ti semnaleaza postacii.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.