Viitorul Axintele nu renunţă

0

axinteleSe menţine suspansul în privinţa echipei promovate în Liga a doua din seria a doua a eşalonului 3. Comisia de disciplină a Federaţiei Române de Fotbal întrunită ieri la Casa Fotbalului din Bucureşti a amânat pentru vineri, 28 iunie, analizarea memoriilor depuse de clubul sportiv Viitorul Axintele ca răspuns la cele depuse de Gloria Buzău şi CSM Râmnicu Sărat.
În urma memoriului înaintat Secretarului general al federaţiei de CSM, Viitorul Axintele a fost penalizată cu nouă puncte pentru absenţa echipelor de juniori C,D şi E prevăzute în articolul 34 al Regulamentului de Funcţionare a Activităţii Fotbalistice în România şi a pierdut primul loc în clasament în favoarea Gloriei Buzău.
În replică, oficialii grupării ialomiţene au contestat calitatea procesuală a clubului din Râmnicu Sărat, invocând faptul că buzoienii nu reprezintă o structură sportivă legal constituită şi prin urmare nu îndeplinesc condiţiiile pentru afiliere. În plus, memoriul depus de oficialii Viitorului solicită demonstrarea cu documente a existenţei în cadrul clubului râmnicean a celor trei echipe de juniori prevăzute de regulament.
Situaţia este cu atât mai hilară cu cât mâine Comitetul Executiv al FRF ar trebui să anunţe câştigătoarele tuturor competiţiilor inter-cluburi şi echipele înscrise în campionatele din sezonul viitor în toate eşaloanele.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.