Viitorul Incert Axintele

0

jkjkCei 24 de componenţi ai divizionarei a treia Viitorul Axintele au fost ,,puşi pe liber’’ luni seară după ce le-au fost achitate la zi salariile, inclusiv pentru luna în curs. Decizia finanţatorului Florin Grigore pare să aibă legătură cu parcursul slab al echipei în turul de campioant al seriei a doua din  ,,eşalonul al treilea’’ al fotbalului românesc şi este oarecum surprinzătoare în condiţiile în care gruparea ialomiţeană părea a fi totuşi una dintre cele mai sudate de la acest nivel, cu bune oportunităţi de promovare în liga secundă.
Directorul sportiv al Viitorului Axintele, Marin Dumitrache, a confirmat informaţia şi a precizat că, cel puţin pentru moment, viitorul grupării ialomiţene este incert.
Odată cu jucătorii le-au fost reziliate şi contractele antrenonilor Costel Pană şi Ion Nica, cei care se ocupau de pregătirea echipei după plecarea lui Cristi Sava la Viitorul Constanţa.
Eliminată din Cupa Românei de către CFR Cluj, Viitorul Axintele a terminat turul de campionat pe locul al cincilea în serie, cu 24 de puncte, opt mai puţine decât campioana de toamnă Dunărea Călăraşi.
Într-un ultim meci amical jucat în formula de bază, Viitorul Axintele a învins aseară în deplasare pe Metaloglobus Bucureşti cu 3-2. Golurile de adio au fost înscrise de cei trei atacanţi ai echipei, Enciu, Adi Ilie şi Badea.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.