Vinerea neagră are ecouri şi la Slobozia

3

foto: Florin Floreanu

Nebunia reducerilor la electrocasnice i-a prins pe ialomiţeni de la primele ore ale dimineţii, când magazinele de profil au fost luate cu asalt de muşterii.
Pentru cumpărătorii avizaţi, politica reducerilor de preţuri îi face şi mai atenţi la raportul calitate-cost.
audio Black Friday
Persoanele avizate, care au prospectat piaţa înaintea reducerilor de vinerea neagră, au constatat cu stupoare că preţurile de ieri de la raft au fost crescute, iar reducerea aplicată astăzi este foarte apropiată de valoarea iniţială de vânzare a produselor. Din păcate, în România, comercianţii încă îşi mai permit să-şi înşele clienţii.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

 1. Teapa. au modificat etichetele vechi punind chipurile ca au fost dublu la pret. In realitate nu exista niciun discount sau unul foarte mic.
  Eu am vazut chiar preturi mai mari ca inainte. Prostii pun botu’.

  • teapa o iei doar cand te duci la plezneala, fara sa stii ce vrei, fara sa te documentezi din timp (pe goagal) care sunt preturile la produsul respectiv, la cat mai multe magazine. asa i-am prins azi pe aia de la flanco cu un televizor care pana saptamana trecuta era la 19 milioane si azi era 20 milioane, la care aplicau o “reducere” de 2 milioane, deci pretul nou era 18 milioane. la altex, acelasi televizor – saptamana trecuta 19 milioane, astazi era cu pretul corect de 19 milioane, cu reducere 1,5 milioane, deci pret nou 17,5 milioane. repet, acelasi televizor. rezulta ca flanco incearca o mica teapa (sau mai multe, dar eu doar produsul asta l-am urmarit).

 2. Da man, stiu, asa e.
  La Altex era un cuptor cu microunde de marca no name 320 lei si cica pret vechi ” 640 lei” reducere 50% !! cine dracu a auzit de Gusto? Cind un Electrolux mare costa 350-390 de lei?
  Idem la Flanco, cumparasem eu un Electrolux prin august cu 345 lei si acum era 399 lei la reducere 40% !
  Deci mirlanie si smen ca asta e tipic romanesc. Si ce se bulucea pulimea, frate..

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.