Vineri seară a fost necesară intervenţia jandarmilor, pentru a stinge conflictul iscat între doi bărbaţi, în cartierul Slobozia Nouă

0

Sesizarea a fost făcută de locuitorii cartierului, care au observat că în dreptul unei case, câteva persoane se manifestau zgomotos. În timp ce jandarmii se îndreptau spre acestea, un bărbat din grup l-a lovit cu pumnul, în zona feţei, pe un altul.

Jandarmii au imobilizat agresorul şi, deoarece persoana agresată sângera, s-a solicitat sprijinul unui echipaj al ambulanţei, pentru ca victima să primească îngrijiri medicale la spital, unde i-a fost stabilit diagnosticul de „traumatism piramidă nazală”, fără să fie necesară internarea.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, agresorul şi-a adus aminte că avusese un conflict cu cealaltă persoană şi a lovit-o, provocându-i traumatismul menţionat.

Jandarmii i-au întocmit agresorului de 32 ani din oraşul Amara, actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi „loviri sau alte violenţe„, care au fost înaintate în vederea continuării cercetărilor către Poliţia municipiului Slobozia.

Acesta este al şaptelea caz de acest gen la care intervin jandarmii ialomiţeni, în ultima perioadă de timp.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.