Viteză mare, conducere sub influenţa alcoolului sau depăşiri neregulamentare

0

Acestea sunt doar câteva dintre abaterile de la normele rutiere constate de poliţiştii ialomiţeni în acţiunile de la sfârşitul săptămânii trecute.
Ei au reţinut peste 20 de permise de conducere, din care, 11 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 3 pentru depăşire neregulamentară, iar 2 pentru neacordarea de prioritate.
De asemenea, agenţii de poliţie rutieră au constatat 10 infracţiuni la regimul circulaţiei şi au aplicat 190 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de aproape 54 de mii de lei.
Deşi Poliţia Rutieră a tras în repetate rânduri semnale de alarmă cu privire la riscul pe care-l reprezintă neutilizarea centurii de siguranţă, încă mai sunt conducători auto care ignoră acest aspect, astfel că, în cadrul acestor acţiuni, poliţiştii au sancţionat 16 persoane prinse fără centura de siguranţă la volan.
Totodată, viteza neadaptată la condiţiile de drum sau mult peste limita legală a dus la aplicarea a 60 de sancţiuni contravenţionale.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.