Voința Cocora, campioană judeţeană

0

vointa cocora

Miercuri 19 iunie, de la 17.30, sunt programate meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a treia de fotbal. Voinţa Cocora va juca barajul la Modelu în compania echipei Callatis Mangalia din postura de outsider, dobrogenii fiind recomandaţi pentru promovare de plusul de experienţă şi omogenitate.
În aceeaşi fază a competiţiei se va disputa pe stadionul Municipal din Slobozia partida dintre CSM Câmpina şi buzoienii de la Voinţa Lanuri.
Voinţa Cocora a obţinut dreptul de a disputa barajul după un sezon în care a câştigat 20 din cele 26 de partide disputate, a terminat trei la egalitate şi a suferit tot atâtea înfrângeri.
Jucătorii Voinţei au reuşit şi performanţa de a înscrie cele mai multe goluri în campionat- 97, şi au primit doar 30. Statistica ediţiei trecute a campionatului Ligii a patra clasează Voinţa pe primul loc şi în clasamentul adevărului cu + 24.
Spicul Colilia este deja retrogradată în timp ce Reviga şi Griviţa ar trebui să dispute barajul pentru rămânerea în Liga a patra cu câştigătoarele celor două serii din Liga a cincea. Dacă aşa vor sta lucrurile vom afla după disputarea barajul pentru promovare, o eventuală victorie a Voinţei urmând să salveze Reviga şi să trimită în meciul de baraj echipele din Griviţa şi Căzăneşti.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.