Vremea rea creează deja probleme pe drumurile din vestul judeţului

0

foto: Florin Floreanu

Zăpada care cade continuu de mai bine de douăsprezece ore şi vântul puternic au dus la îngreunarea traficului rutier pe DN 1 D  Urziceni – Albeşti. Cele mai mari probleme au apărut pe porţiunea cuprinsă între Jilavele şi Ciorani unde zăpada face aproape imposibilă circualţia vehiculelor.
Ultimele informaţii de care dispumem sunt cele conform cărora în scurt timp traficul ar putea fi oprit pe drumul care face legătura dintre Urziceni şi Ploieşti. Măsura se impune pentru deblocarea din nămeţi a câtorva maşini rămase captive în zona Rodeanu şi se speră să fie de scurtă durată.
Se circulă greu şi pe DJ 322 între Moviliţa şi Drăgoeşti dar şi pe DJ 203 B între Manasia şi Grindu. Prefectul Mădălin Teculescu,aflat în zonă, apreciază că în condiţiile în care va continua să ningă abundent şi cele două tronsoane de drum vor fi închise.
Autorităţile fac apel pe această cale la conducătorii auto să-şi limiteze pe cât posibil deplasările în zonele afectate de viscol. În condiţiile în care aceste deplasări sunt totuşi absolut necesare se impune ca vehiculele să fie dotate corespunzător condiţiilor de carosabil acoperit cu zăpadă.
Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat în această dimineaţă avertizarea de vreme rea emisă ieri şi a modificat culoarea codului din galben în portocaliu. Avertizarea rămâne în vigoare până mâine la ora 18.00
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.