Week-end greu pentru echipajele Smurd ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă

0
În ultimele 3 zile, acestea au fost solicitate în cazul a 5 ialomiţeni aflaţi la nevoie. Este vorba despre situaţii care au pornit de la acordarea ajutorului de specialitate în cazul unei persoane supraponderale, la plăgi tăiate şi victime ale accidentelor rutiere.
Prima situaţie de urgenţă la care a fost solicitat echipajul Smurd, a fost sesizată la Feteşti, când medicii de pe ambulanţă au avut nevoie de ajutor pentru transportul unui cetăţean în vârstă de 72 de ani, supraponderal, de la locuinţa acestuia până la autospeciala Serviciului de Ambulanţă.
A doua sesizare a venit din trafic sâmbătă, când în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Coşereni, un bărbat de 60 de ani a rămas prins între fiarele contorsionate ale autoturismului. O altă urgenţă la care paramedicii au intervenit a fost necesară pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat în vârstă de 42 de ani din Adâncata, care prezenta o plagă minoră la nivelul membrului superior stâng. La final, bărbatul a refuzat transportul la spital.
În ultima zi a week-end-ului, la 112 a fost solicitat din nou ajutorul echipajului Smurd din Urziceni pentru acordarea  ajutorului de specialitate unui băiat în vârstă de 6 ani din Moviliţa, care prezenta o plagă tăiată la nivelul piramidei nazale. Copilul a fost transportat şi predat la Spitalul Municipal Urziceni.
Un tânăr de 26 de ani a avut şi el nevoie de ajutorul al paramedicilor urziceneni azi-noapte, în urma unui accident rutier înregistrat pe raza localităţii Bărbuleşti. Pacientul a refuzat transportul la spital.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro
Distribuiți
Articolul precedentZăpadă de jumătate de metru
Articolul următor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.