Wekend-ul masinilor in flacari

0

Trei autoturisme si un autobuz au ars aproape in totalitate, incendiate de maini criminale.
In noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii feteşteni au fost solicitaţi să intervină la o hală plina cu autovehicule.
De asemenea, pompierii ialomiţeni au avut de-a face cu alte două incendii la autoturisme, produse în Urziceni şi Slobozia. Astfel, in jurul orei 2 noaptea, pompierii urziceneni a  intervenit la stingerea flăcărilor ce cuprinseseră un autoturism de teren. Şi de data aceasta, sursa de aprindere a fost folosită în mod intenţionat pentru generarea incendiului, întrucât la locul intervenţiei s-a găsit o sticlă de 2 litri din plastic ce conţinea benzină. Maşina a ars în proporţie de 80%.
Pericol de explozie a existat si vineri, cand un autocamion plin cu butelii de acetilenă a intrat in coliziune frontală cu un autoturism Dacia. În urma accidentului rutier, autocamionul a intrat în şanţ, şi întrucât era încărcat cu 240 de butelii exista pericolul producerii unei explozii. Pompierii din Ţăndărei au intervenit pentru înlăturarea consecinţelor evenimentului si au asigurat locul accidentului în vederea evitării producerii unui incendiu. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi a pasagerului din dreapta faţă a autoturismului.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.