Zaveanu il apara pe Camataru

0

Peste doua saptamani Nutu Camataru va fi din nou in atentia comisiei penitenciarului Slobozia pentru eliberare conditionata pe motiv de buna purtare. Avocatul Radu Zaveanu a explicat cum clientul sau intruneste toate conditiile legale de micsorare a pedepsei de care poate beneficia orice detinut, indiferent de fapta pe care a comis-o. 
Referitor la memoriile invocate de procurori cum ca mai multe persoane au fost amenintate de Nutu Camataru, avocatul Zaveanu spune ca afirmatiile nu au corespondent  si nu pot fi probate. Instanta a admis recursul facut de Parchet impotriva eliberarii lui Nutu Camataru iar interlopul s-a reintors in penitenciarul Slobozia. Printre cei interesati de verdict au fost si membrii familiei lui Ritason de la Urziceni – si el in arest pentru 29 de zile. In opinia avocatului Boboc, refuzul instantei de a-l elibera pe Ion Balint, alias Nutu Camataru, este rezultatul prezentei presei la proces.
Comisia din penitenciarul Slobozia va discuta din nou pe 25 februarie cererea de eliberare conditionata a lui Nutu Camataru, dupa ce tribunalul Ialomita a decis astazi ca interlopul ramane in arest.
 
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.