Zece unităţi de învăţământ din Ialomiţa funcţionează fără avizul DSP

3

La finalul lunii septembrie, inspectorii Direcției pentru Sănătate Publică au verificat peste 50 de şcoli şi licee privind modul de funcţionare a utilităţilor şi existenţei sursei de apă potabilă.
Şcolile din Bărbuleşti, Sălcioara, Raşi, Alexeni, Săveni şi Condeeşti au fost găsite cu nereguli, iar în Slobozia Grădiniţa numărul doi şi corpul B al Liceului Pedagogic funcţionează fără acordul Direcţiei de Sănătate Publică.
Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihaela Dumitrescu, precizează alte unităţi de învăţământ care funcţionează necorespunzător normelor în vigoare: grădinița Reviga, grădinița Lăcusteni, grădinița Miloșești, liceul tehnologic Căzănești, școala Patru Frați.
În urma controalelor Direcţiei de Sănătate Publică au fost aplicate 4 sancţiuni unităţilor şcolare din Alexeni, Bărbuleşti, Bărcăneşti şi Sălcioara.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Si Otilica nu isi da nici acum demisia?Asta e ahtiata de functii atata timp cat nimic nu merge in invatamantul ialomitean si ea tot acolo sta cocotata de Ciuperca, pe criterii politice.

  2. Ce spuneti de asta,d-na director MIHALACHE TANTA,de la Scoala Alexeni…?
    Cum functioneaza scoala pe care cu onor o conduceti?
    De ce ma mir…la fel de bine cum functionam si noi ,cadrele didactice fara un contract individual de munca,asa cum nu exista un contract incheiat intre scoala si parintii elevilor si multe altele…
    In schimb, dam dovada de abuz in serviciu si desfacem contracte de munca colegilor…
    LA ASTA NE PRICEPEM CEL MAI BINE!!!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.