Zeci de audieri în scandalul de la Bora

0

Bora

Parchetul Slobozia i-a chemat la audieri pe toţi martorii la scandalul din cartierul Bora, în care au fost implicaţi 5 localnici şi doi jandarmi. Procurorul de caz urmăreşte să afle participarea exactă a părţilor în altercaţie şi stabilirea vinovăţiei pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice. Doi dintre agresori sunt în continuare de negăsit, iar martorii la confruntare susţin că forţele de ordine i-au provocat pe cei care au ripostat cu bâtele, intrând în trombă în curţile lor şi trăgând focuri de armă în preajma copiilor:
audio MARTORI
Procurorii vor decide şi dacă intervenţia forţelor de ordine a fost justificată. Cert este că cei 3 bărbaţi somaţi de jandarmi să se oprească în timp ce se deplasau cu căruţa, au refuzat şi au încercat să scape de urmăritori. În apărarea fugarilor au sărit alţi doi bărbaţi din gospodărie. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Alexandru Constantinescu, spune că în altercaţie un jandarm a fost rănit, moment în care colegul din echipa de intervenţie a făcut uz de armă:
audio Alexandru CONSTANTINESCU
Jandarmii s-au deplasat la intervenţie în urma unui apel telefonic la 112 prin care un paznic a reclamat că 3 bărbaţi au intrat cu căruţa fraudulos în incintă pe care o supraveghea. Rămâne de lămurit dacă fugarii au furat sau nu ceva.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.