Zeci de clădiri şi apartamente din Slobozia au fost inundate în urma ploii de azi-noapte

4

foto: Florin Floreanu

Pompierii slobozeni au primit în această dimineaţă apeluri pentru scoaterea apei acumulate, în special la subsolul Centrului Cultural UNESCO şi al grădiniței cu program prelungit numărul 3, precum şi din mai multe apartamente situate în oraş şi cartierul Bora.
La acest moment, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă acţionează încă pentru scoaterea apei din demisolul Centrului Cultural UNESCO.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Ceea ce se intampla in Bora la fiecare ploaie in zona blocurilor este crima din punct de vedere sanitar.Un interviu nu rezolva problema, dar pune presiune pentru rezolvarea problemei cetatenilor care trec prin apa de ploaie si a refularii de la canalizare.(si sunt destui copii mici acolo)

  2. Cat timp in oras exista o singura masina (Kamaz sau Liaz),care sta mai mult prin service fiind majoritatea timpului defecta.in loc sa fie pe traseu pt. a ajuta la desfundarea canalizarilor, nu vom scapa de probleme . Chiar nu puteti aloca fondurile necesare pt. a inlocui aceasta rabla? Nu mai dati banii pe prostii,lasati defilarile si evenimentele asemanatoare.Daca ploua pe 1 dec. ,ce faceati ,scoteati barcile sau vedeam pompierii in actiune cum evacueaza apa?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.