Zeci de localitaţi ialomiţene fără curent

0
În urma vremii nefavorabile de ieri, 18 localităţi din Ialomiţa au rămas pentru mai multe ore fără curent electric, iar două autobuze cu călători şi 3 tiruri au derapat în şanţ.
De la ploaie, chiciura şi vântul în rafale, 6 linii electrice şi 100 de posturi de transformare au fost avariate, ceea ce a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică la Urziceni, Slobozia, Griviţa, Miloşeşti, Andrăşeşti, Cocora, Grindu, Gheorghe Doja, Jilavele, Fierbinţi, Dridu, Axintele, Bărcăneşti, Maia, Brazii, Gârbovi, şi Valea Măcrişului.
De la crengile căzute pe carosabil şi polei, un tir a derapat la intrarea în Griviţa, un autobuz la ieşirea din Manasia spre Gârbovi, un alt autobuz la ieşirea din Miloşeşti spre Griviţa, iar mai multe tiruri au blocat, la Căzăneşti, drumul naţional dintre Slobozia şi Urziceni. Intervenţiile de scoatere a autovehiculelor din şanţuri s-au finalizat după orele 21 până aproape de miezul nopţii.

Un copac căzut între localităţile Ţăndărei şi Giurgeni, care obtura traficul în zona popasului Chirana, a fost îndepărtat de pe carosabil înainte de zorii zilei, la ora 5.
Prefectura Ialomiţa transmite că echipele de la drumurile naţionale din Slobozia, Urziceni, Sineşti, Feteşti şi Drumurile Judeţene acţionează cu material antiderapant pentru menţinerea arterelor de circulaţie în condiţii bune de trafic şi recomandă tuturor participanţilor la trafic să circule cu atenţie şi să ţină cont de condiţiile meteorologice nefavorabile.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.