Zeci de oameni şi maşini staţionează în Urziceni de mai bine de 48 de ore

0

DSC_9159

60 de persoane surprinse de viscol în tranzit prin Urziceni au fost cazate la internatul Colegiului Naţional ,,Grigore Moisil’’. La intrările dinspre Buzău, Slobozia şi Bucureşti au rămas blocate în weekend peste o sută de TIR-uri ai căror şoferi au refuzat, în majoritate, oferta autorităţilor locale de a se adăposti în oraş. Printre victimele viscolului s-au numărat şi 40 de turişti greci, dar şi componentele unei echipe de volei feminin din Piteşti.
Dintre cei surprinşi de viscol la Urziceni, cei mai mulţi aveau ca destinaţie nordul ţării, Tulcea sau Galaţiul. Odată blocat traficul, le-au rămas alternativele de cazare la localnici, hotel sau în maşinile trase pe marginea carosabilului.
Din informaţiile transmise de oficialităţi sunt şanse mari ca după prânz să se fie permis gradual accesul vehiculelor de mare tonaj către Bucureşti şi Slobozia. Ulterior, pe măsură ce carosabilul va fi complet curăţat se intenţionează reluarea circulaţiei şi către nordul ţării prin Buzău, dar şi spre Ploieşti pe DN 1D.
Rober Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.