Zeci de poliţişti ialomițeni au fost sancţionaţi în 2013

8

viorel stefu

Mustrarea scrisă este principala sancţiune aplicată de comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa în 2013.
La prima abatere profesională, agenţii şi ofiţerii de poliţie sunt atenţionaţi în scris asupra greşelilor comise în timpul serviciului, iar în cazul recidivei se aleg cu o diminuare la salariu. Dacă măsurile aplicate consecutiv rămân fără efect şi abaterile disciplinare continuă se poate ajunge la destituire, aşa cum a păţit-o un agent de la postul de poliţie din Griviţa.
Inspectorul şef de poliţie, Viorel Ştefu, a precizat că poliţistul destituit a avut în cursul anului trecut 10 cercetări prealabile, dintre care una s-a soldat cu dosar penal:
audio Viorel STEFU
Anul trecut, 7 ofiţeri şi 42 de agenţi de poliţie au comis 56 de abateri disciplinare, dintre care 50 s-au soldat cu mustrare scrisă, 3 cu diminuarea drepturilor salariale, în două cazuri s-a decis amânarea înaintării în gradul profesional, iar un agent a fost destituit.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

 1. dar de magariile facute de milea, condrut ( partide de braconaj cinegetic ) si multi altii din comanda ipj il, si mai ales nerespectarea drepturilor subordonatilor desi sunt prevazute in codul deontologic si in alte reglementari in vigoare nu ziceti nimic ?????
  de zicala ” aici faceti cum zic eu, nu cum vreti voi. eu tai si spanzur aici de 15 ani ” zicea milea,
  dar de bataia de joc la care au fost expusi cei mutati de la ijpf ialomita in interesul serviciului ???? cand milea & c.o. au calcat in picioare atat protocoalele incheiate intre igpr si ipgf, cat si prevederile legale in vigoare referitoare la mutarea in interesul serviciului, decontarea transportului, a chiriilor, etc, cand aceia au venit cu functiile bugetate si s-au alipit al statul ipj il, iar milea & stefu &c.o i-au pus sa traga la biletele pe ce locuri libere se duc ????
  de astea nu ziceti nimic????? numai cei de jos sunt vinovati ????? cei de sus nu au vina la nimic ?????
  corpul de control al ministrului mai nu a venit degeaba in septembrie 2012, ci adus in urma magariilor comise de cei din conducerea ipj il.
  mai cautati si veti gasi si alte magarii.

 2. Iar acel (agent)politist destituit,este nimeni altul decat unul din vicepresedintii Filialei Judetene al Partidului Miscarea Populara Ialomita,care toata ziua da interviuri pe la presa si radiouri.Ghici ,ghicitoarea mea ,cine este???

 3. pă aia mare o face agricultoare cu o rată lunară la CEC de treizeci de mii de euro pe lună,
  pă aia mică a făcut-o ioroparlamentară, acuma îi dă și un partid de poșetă tătucul Băsexu
  de unde dreacu are bani cheliosu, frate?

 4. De la băieţii dăştepţi..cu energia..că n-a dus-o la produs pe Udrea)) Adică a produs şi ea..că zicea un primar că avea sânge-n glandă))

 5. T.Rente@ De la nevestele lui ponta si antonescu, europarlamentarele! A mai luat cu imprumut si de la nastase patru case si baronii psd! Cat despre baietii destepti cu energia, vezi bai danut ca-s implicati sova-colegul lui ponta si muuuulti alti psd-isti, stie nita!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.