Zi neagră ieri pentru cele două echipe ialomiţene implicate în Cupa României la fotbal

0

fotbal_38

Unirea Slobozia a fost surclasată net de FC Voluntari într-un meci fără istoric pentru echipa de liga a patra. Ilfovenii s-au distrat, practic, cu o echipă aflată încă în vacanţă, şi au avut în Voduţ şi Marinkovici două ,,guri de tun’’ ce au desfiinţat defensiva Unirii. Cei doi au reuşit să înscrie câte două goluri în minutele 9 şi 42 , respectiv 89 şi 91iar lista marcatorilor a fost completată de Rădoi în finalul primei reprize.
Nici Viitorul Axintele n-a excelat la capitolul fotbal în meciul jucat acasă cu Farul Constanţa şi pierdut cu 3-1. Mai mult, au reuşit chiar contraperformanţa de a primi gol la prima fază a meciului când Ivanovici a ,,scris’’ 0-1 pe tabela de marcaj. Igiroşanu în minutul 17 şi Creţu în minutul 46 au dus partida la scor de neprezentare. Golul de onoare a fost înscris de Gheorghiu cu zece minute înaintea ultimului fluier.
FC Voluntari şi Farul Constanţa merg mai departe în faza a cincea a Cupei, programată marţi 10 şi miercuri 11 septembrie. Echipelor ialomiţene le rămâne şansa reabilitării în faţa suporterilor în campionatul care pentru Viitorul Axintele începe vineri la Galaţi.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.