Zile de foc pentru ISU

0

Focurile deschise, jocul copiilor cu focul si temperaturile caniculare  inregistrate in ultimele zile, au intretinut flacarile mai multor incendii care s-au inregistrat in acest weekend.

Subofiter in cadrul compartimentului de relatii publice din cadrul ISU Ialomita, Lacramioara Chirea, spune ca pompierii ialomiteni au intervenit pentru stingerea a 4 incendii de vegetatie uscata, intretinute si de temperaturile de peste 35 de grade Celsius.

Si ambulantele Smurd au avut cateva interventii in trafic. Echipajul de la SMURD Urziceni a intervenit duminică, in judrul orei 17, pentru acordarea primului ajutor a doi bărbaţi în vârstă de 58 de ani, victime ale unui accident rutier petrecut pe raza comunei Moviliţa. 3 ore mai tarziu acelaşi echipaj SMURD s-a deplasat pe Drumul National 2, în municipiul Urziceni, unde a acordat primul ajutor calificat unui bărbat de 44 de ani, din Piatra Neamţ, victima unei agresiuni în trafic. Pacientul a fost transportat la Spitalul din Urziceni în vederea acordării îngrijilor medicale suplimentare.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.