Zilele municipiului Urziceni continuă azi cu un program deosebit de bogat în evenimente

0

După ce ieri după amiază au fost desemnaţi câştigătorii concursului de desene ,,Alege un cămin sănătos’’, organizat de subfiliala de Cruce Roşie a municipiului, azi vor debuta competiţiile sportive şi manifestările artistice trecute în agenda sărbătorilor oraşului.

La ora 11,00 va avea loc în parcul Teoharie  ,,Cupa Municipiului Urziceni’’ la carting. După amiază la ora 18,00 foaierul Centrului Cultural se va transforma în sală de expoziţie pentru a găzdui galeria cu lucrări realizate pe suporturi neconvenţionale de Roxana Dincă. Aceeaşi locaţie va fi gazdă primitoare şi pentru o expoziţie de păpuşi în costume naţionale realizate de Matilda Cherecheş.

Tot la Centrul Cultural iubitorii de teatru vor avea ocazia de a regăsi pe scenă farmecul operei lui Caragiale. Piesa prezentată de o trupă tânără de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică se constituie pentru spectatori şi într-un excelent prilej de revedere cu concitadina lor Alina Teianu. Spectacolul este regizat de Daniel Stanciu iar scenografia este semnată de Ioana Tudor.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.