Ziua accidentelor

2

accident_06928000_94589900

Un bărbat de 51 de ani din Ţăndărei şi-a găsit sfârşitul azi dimineaţă, pe şosea. El a fost implicat într-un accident de circulaţie în afara localităţii BUCU.
Din primele verificări efectuate de către poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că un cetăţean bulgar în vârstă de 47 de ani, care conducea un ansamblu auto format din autoutilitară şi remorcă, la intersecţia dintre DN 2A şi un drum de acces lateral, a întors fără a se asigura corespunzător şi a fost lovit de un autoturism care se deplasa din direcţia Ţăndărei către Slobozia.
Din accident a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 51 de ani.
După producerea evenimentului rutier, conducătorul ansamblului de autovehicule, a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. El a fost depistat la scurt timp, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. 
O femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani a fost accidentată grav, astăzi, în timp ce traversa drumul naţional 2, în zona Coșereni. Victima, fără acte de identitate şi cu semne evidente ale unei tulburări psihice, a fost lovită de o autotutilitară ce se deplasa spre Urziceni, iar conducătorul auto, originar din judeţul Tulcea, nu a mai putut evita impactul. Femeia a fost preluată de un elicopter SMURD şi a ajuns la spitalul bucureştean Elias cu un traumatism facial uşor.
Alţi doi bărbaţi, originari din Condeeşti, au avut parte de emoţii de dimineaţă când dubiţa cu care se deplasau către Buzău a ieşit în decor în  apropierea podului de la ieşirea din Urziceni şi s-a răsturnat pe câmp. Din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs într-o curbă strânsă spre dreapta, pe fondul neadaptării manierei de conducere la condiţiile de carosabil alunecos. Deşi nici unul dintre cei doi protagonişti ai accidentului nu a fost răniţi, poziţia înclinată în care s-a oprit maşina a necesitat intervenţia echipajului de descarcerare pentru scoaterea şoferului.
Clementina Tudor, Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următorNoi disensiuni între PSD şi PNL

2 comentarii

  1. ~Stiti care-i adevaratul accident in RO? Pretul combustibilului!!!! Conform primului buletin publicat după scumpirile de la 1 aprilie, România figurează cu un preţ al motorinei mai mare decât în ţări precum Germania, Austria sau Franţa.

    Astfel, conform raportului publicat de Oil Bulletin, România are un preţ de 1,392 de euro pentru un litru de motorină faţă de Germania, de exemplu, unde acelaşi litru de motorină costă 1,369 de euro.

    Conform ultimului raport, cea mai scumpă motorină din Europa este în Marea Britanie, 1,644 euro, în timp ce în Luxembourg este cea mai ieftină, 1,180 de euro.

    După aplicarea supra-accizei, România are acum un preţ pentru motorină mai mare decât toate ţările din regiune. În Bulgaria, motorina costă 1,306 euro, iar în Ungaria 1,383 de euro.

    Votati psd, mai, hai, hai! PSD-ul nu-i partid, ci asociere de tip mafiot, imbolnavita acum, ca oprisan, baronul fricos de Vrancea!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.