Ziua Aviaţiei – senin pentru zbor

0
Cer senin, numai bun de zbor… Angajaţii Bazei aeriane Feteşti au sărbătorit în weekend Ziua Aviaţiei şi i-au bucurat pe vizitatori cu demonstraţii de zbor.
Ziua Porţilor Deschise a fost organizată sâmbătă concomitent la bazele aeriene din Feteşti, Otopeni şi Câmpia Turzii. Evenimentul este gustat mai ales de familiile angajaţilor din armată care, odată pe an, au ocazia să-i aibă alături pe cei dragi.
Din Argeş, ca să-şi vadă nepotul aviator, au venit la Feteşti Maria şi Gheorghe ACHIMESCU. Bătrânii se roagă zi şi noapte pentru ca Fănuş Dragoş Matei să aterizeze de fiecare dată cu bine.
Purtătorul de cuvânt al Aerobazei Feteşti, locotenent comandor Cătălin GIUREA, mărturiseşte că prin expoziţiile organizate şi acrobaţiile din aer, se urmăreşte ademenirea copiilor către aviaţie, astfel încât aceştia să facă mai târziu o profesie din pasiunea de azi.
O formaţie de 9 avioane de la Feteşti a evoluat şi la Otopeni. Acrobaţiile piloţilor au fost gustate atât de publicul larg cât şi de reprezentanţii judeţului, veniţi de la Slobozia în formulă completă, pentru a-i onora cu prezenţa pe temerarii aerului.
Ziua aviaţiei este aniversată an de an în preajma sărbătorii de Sfântul Ilie, ocrotitorul aviatorilor şi al familiilor acestora.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro
Distribuiți
Articolul precedentVin ruşii!
Articolul următorUnirea sucks

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.