Ziua Dunării, la Feteşti

1

FLR_2315

Dunărea rămâne o resursă naturală neexploatată în Ialomiţa! 
Apele fluviului străbat judeţul de la Feteşti până la Giurgeni prin braţul navigabil Borcea, dar în ciuda potenţialului turistic şi economic pe care îl au localităţile riverane, proiectele au rămas la stadiul de intenţii.
Dezbaterea organizată de Consiliul Judeţean Ialomiţa cu ocazia Zilei Dunării relevă atât oportunitatea de dezvoltare cât şi complexitatea demersurilor pentru accesarea unor fonduri de investiţii.
Preşedintele Silvian Ciupercă a punctat avantajele trecerii Dunării prin judeţ şi l-a felicitat pe singurul investitor privat din Feteşti care are un proiect turistic în zonă:
audio Silvian CIUPERCA
Ambiţia Consiliului Judeţean Ialomiţa este de a achiziţiona o ambarcaţiune cu 90 de locuri pentru realizarea de circuite turistice pe Baţul Borcea şi în jurul Bălţii Ialomiţei, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ştefan Muşoiu.
La Feteşti s-a întrunit, sâmbătă, Comitetul de Direcţie al Administraţiei Bazinale de Apă Buzău –Ialomiţa, iar participanţii la eveniment au avut parte de o croazieră pe braţul Borcea la bordul unui catamaran.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.