Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi ramane nemarcată în Ialomiţa

10
Pe lângă indiferenţa semenilor, secretarul Consiliului Judeţean Ialomiţa reclamă lispa de implicare a organismelor specializate în ajutorarea persoanelor cu dizabilităţi.
De ziua în care la nivel european cetăţenii sunt alături de cei loviţi de soartă, Constantin Stoenescu precizează că cele câteva fundaţii din judeţ sunt lipsite de atitudine în ceea ce priveşte respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi.
Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi se marchează în fiecare an pe 3 decembrie, din anul 1992.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

10 comentarii

  1. Asadar, in ce calitate comenteaza secretarul cji activitatea ong-urilor din judet? Sa-si fi adus aminte ,,faptele de bine” facute prin intermediul Fundatiei “Ialomita 2000” ?

  2. pai cji finanteaza asistenta sociala din judet, unde se duce 50% din bugetul propriu al judetului. Comisia care face incadrarea intr/un grad de handicap al persoanelor cu dizabilitati este subordonata CJI, iar Ctin Stoenescu a lucrat la Guvern exact in acest domeniu.

  3. Da, filiale judetene, m-am referit generic ‘anph’.
    Nu am idee de ce nu au dat goarne la presa, poate ca totusi au prefrat mai muteste si mai orbeste ca sa zic asa.

  4. Nu mai exista ANPH.S-a desfiintat odata cu reorganizare Ministerului Muncii;se numeste acum Direcţia Generală Protecţia Persoanelor cu Handicap (DGPPH).
    Si inca ceva adevarat:pestele de la cap se impute!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.