Ziua naţională a fost nefastă pentru un ialomiţean din Gârbovi

0

Marti seara, la locuinţa unui bărbat de 58 de ani Gârbovi a izbucnit un incendiu, ca urmare a încercării bărbatului de a aprinde focul în sobă, cu ajutorul unui lichid combustibil. Gestul i-a fost fatal, întrucât flăcările i-au cuprins în scurt timp trupul, iar bărbatul, care locuia singur, nu a mai putut fi salvat.

Pentru stingerea incendiului, la locul intervenţiei s-au deplasat pompierii din Urziceni cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cu ambulanţa SMURD din dotare. La momentul sosirii acestora incendiul fusese deja stins de pompierii de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, al comunei Gârbovi, care au acţionat cu autospeciala din dotare. În incendiu au ars, de asemenea, mobilierul şi diverse materiale textile din două încăperi ale casei.

Pompierii reamintesc că, pe timpul exploatării sobelor cu sau fără acumulare de căldură, sunt interzise: aprinderea focului cu benzină sau alte lichide inflamabile; uscarea sau aşezarea pe sobe a hainelor sau a altor obiecte combustibile; folosirea lemnelor mai lungi decât lungimea focarului; utilizarea sobelor fără uşiţe la focare şi cenuşare sau cu uşiţele defecte. În plus, în faţa focarelor nu se vor amplasa materiale combustibile la mai puţin de 1 metru şi 25 de centimetri.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.