Ziua porţilor deschise la Avicola Slobozia

10

FLR_8475

Avicola Slobozia a organizat pentru jurnalişti ,,ziua porţilor deschise“.
Conducerea firmei a decis să discute cu cărţile pe masă despre scandalul în care societatea a fost implicată şi neagă orice participare în comercializarea de produse de proastă calitate pe piaţa internă sau în spaţiul intracomunitar.
Directorul Dumitru Stănoiu precizează că societatea răspunde direct pentru produsele furnizate prin magazinele proprii cât şi pentru marfa livrată procesatorilor, dar numai până când aceasta intră în custodia lor.  
audio Dumitru STANOIU
Alăturarea Avicolei Sloboziei în scandalul de evaziune şi comercializare de produse stricate a fost explicată de avocatul firmei. Valere Burlacu a precizat că societatea este într-un litigiu cu ANAF pentru rambursarea unor sume din TVA, speţă în care Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat în favoarea societăţii.
audio Valere BURLACU 1
Valoarea TVA-ului solicitat spre rambursare de AVICOLA Slobozia se ridică la 3 milioane de lei, iar reprezentanţii firmei susţin că societatea este victimă colaterală într-o investigaţie amplă a procurorilor DIICOT:
audio Valere BURLACU 2
În urma audierilor, directorul comercial al societăţii AVICOLA a fost reţinut, dar atât directorul general Dumitru Stănoiu cât şi avocatul Valere Burlacu apreciază că acesta este nevinovat şi că măsura preventivă a fost aplicată la grămadă, fără a se face vreo diferenţă de implicare între firmele cercetate în dosar. Pe larg, subiectul, săptămâna viitoare la Agenda Publică. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

10 comentarii

 1. Ba esti prost? 

   

  Ba esti nebun?

   

  In ce hal s-a delasat dnul Stanoiu. I s-a inmuiat clontu? Nu mai este el mare si tare? La el nu mor gainile ci mor angajatii la locul de munca.

   

  Zic io …..

  • Foarte bine urat,inainte,calcand pe cadavre umane sau galinacee!Lumea-i rea si invdioasa,gurile spurcate arunca dejectii gratuite mai spurcate decat gainaturile oropsitelor peste maretiile si evaziunile si exploatarile Avicolei.Cam ce salarii se iau pe-acolo,asa,de curiozitate,da' nu la nivel managerial sau pupincurist???

 2. intreba cnv de salarii? de mizerie ca in toata sl!  de poluare? nu zice nimeni nimic! doar cei care locuiesc la mb -euri simt aerul nerespirabil cand avicola foloseste moara!… dejectii? degeaba se plang cei din bora, ca stanescu da drumul pe canalul de pe langa soseaua care duce la ferma si ajung dejectiile pana in soseaua principala! …si daca din intamplare calci cu masina in dejectiile alea poti sa speli cu ce vrei ca nu scapi de duhoare o sapt. DAR la noi se inchide ochii la orice reclamatii cand e vb de vreo firma de unde ,,mananca '' toata lumea buna.

 3. De ani de zile cumpar produsele de la Apicola si niciodata nu am gasit ceva expirat sau macar sa miroasa. Saptamanal cumpar cate 2-3 pui si pe langa fapul ca au culoarea sanatoasa sunt si gustosi.  Nu mai crede-ti povestile celor de la concurenta…consider ca domnu Stanoiu nu ar face asa ceva deoarece si el e om cu familie.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.