Ziua, săptămâna, luna Radio CAMPUS

6

florin floreanu

Miercuri, Radio CAMPUS împlineşte 20 de ani! Evenimentul aniversar va avea loc în holul Centrului Cultural din Slobozia, în cadrul unei expoziţii de fotografie prin care primul şi singurul post local de radio se prezintă în imagini, cu instantanee din activitatea de zi cu zi.
Pe lângă ascultătorii fideli, Radio CAMPUS are acum cea mai devotată echipă redacţională. Florin Floreanu lucrează în studioul Slobozia de la înfiinţarea postului local şi apreciază că Radio CAMPUS a crescut în 20 de ani de la divertisment la ştiri şi informaţii, de interes local şi impact naţional:
audio Florin FLOREANU
Pe lângă expoziţia de fotografie, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 15, se vor acorda premiile Radio CAMPUS tuturor partenerilor, colaboratorilor şi prietenilor noştri.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

 1. La un ceas aniversar ca acesta nu putem decât să facem urări de mulţi ani de activitate rodnică în continuare postului Radio CAMPUS dar şi colectivului redacţional care coordonează cu atâta pricepere destinele acestui post de radio.
  Rugăm pe Dumnezeu Să ajute ca şi pe viitor postul Radio Campus fie la fel de apreciat şi la fel de ascultat ca şi până acum.
  Cu binecuvântări,
  Pr. Vasile Cristian Niţă

 2. În fiecare dintre noi exista o farâma de Dumnezeu, scăpată din înalt peste forfoteala de ganduri, de trairi controversate, de umbre si lumini ale fiintei noastre;
  Acceastă oază de cer este ONESTITATEA, virtute ce ne menţine deasupra comportamentelor alterate de lupta pentru supravieţuire.

  Într-o societate in care totul este sub incidenţa vulnerabilului……MORALITATE, CREDINŢĂ, IUBIRE, FAMILIE, SCOALA….sunt dese cazurile cand ONESTITATEA
  este transformată
  in „cenuşăreasa” calităţilor umane.

  INGENUITATEA unui copil atestă existenţa CINSTEI in structura primară si existenţială a omului…..
  Să stimulăm, aşadar, “ copilul“ din fiecare, pentru a scoate din umbră această prinţesă a firii şi, conştienţi să ne construim vieţile pornind de la seninătatea acestei VIRTUŢI!

  Oferim ONESTITATE si primim in schimb ipocrizie?
  Oferim PRIETENIE si ni se răspunde cu violenţă?
  Oferim DRAGOSTE si suntem răsplătiti cu ură?

  Iată câteva motive pentru care ar trebui, cu răbdare si speranţă, să începem războiul impotriva a tot ce distruge CANDOAREA iniţială din structura umana.

  Avem la îndemână CUVANTUL. Dumnezeu ni l-a dat şi tot EL ne-a inzestrat cu harul de a-l folosi pentru a CLADI, pentru a VINDECA, pentru a APARA VALORI UMANE.
  Dumnezeu ne-a creat după chipul si asemănarea sa si tot El ne dă puterea
  de a CAUTA in NOI inceputurile.

  Fiecare CUVANT pe care il emiteti sa fie indreptat spre intarirea in CREDINTA a celor care asculta, fiindca aceasta – CREDINTA – este fundamentul pe care se ridica VIRTUTEA OMULUI (aceasta fiind unirea prin cunostinta a neputintei omenesti cu puterea dumnezeiasca!

  LA MULTI ANI, RADIO CAMPUS!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.