Ziua şcolii 6 din Slobozia

1

scoala6a

Elevii şi profesorii Liceului Tehnologic "Înălţarea Domnului" din Slobozia au sărbătorit astăzi 43 de ani de la înfiinţarea unităţii şcolare.
Cu un efectiv de aproape o mie de cadre didactice şi elevi, şcoala a luat fiinţă în 1971 cu 16 săli de clasă funcţionale pentru învăţământul primar, dezvoltându-se ulterior şi cu clase de gimnaziu. La momentul actual Liceul Tehnologic ce poartă hramul sărbătorii Înălţării Domnului, reuneşte fosta şcoală 6, şcoala 4, şcoala generală Slobozia Nouă şi Seminarul Teologic "Sântul Ioan Gură de Aur".
Într-un cadru de sărbătoare, elevii şi profesorii şi-au dat mâna şi au încercat să creeeze pe scenă o atmosferă prietenoasă în beneficiul celor două părţi implicate în procesul de învăţare.
Directorul Sebastian Marin a dezvăluit în cadrul acţiunii că din luna septembrie unitatea de învăţământ va fi acreditată pentru clasele de liceu cu profil cosmetic şi mecanic.
De mâine, elevii de clasa a opta care vor să se înscrie la profilul sportiv al Liceului Tehnologic Înălţarea Domnului vor susţine probele de aptitudini şi rezistenţă.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.