Amara sau Abatorul?!? De ce nu Rapid Fetesti…

0

Asta este intrebarea care macina in momentul de fata cunoscatorii fenomenului “fotbal”! Suntem in pragul etapei cu numarul XV si semnele de intrebare au inceput sa apara. Victoria Amara si Aratorul Slobozia duc pana acum o lupta “la cutite” pentru promovare. Ambele au cate 37 de puncte in clasament, dar, avantajata de golaveraj (50-11), Victoria Amara ocupa prima pozitie. Nici Rapid Fetesti nu poate fi scoasa din calcul, aceasta din urma avand 32 de puncte. Situatia ar fi fost cu totul alta daca etapa precedenta Rapidul reusea sa invinga Abatorul. Fetestenii urcau pe pozitia a doua iar Abatorul, cu un total de 34 de puncte se clasa pe locul al treilea.
In partea cealalta a clasamentului formatia FC. Traian este ca si retrogradata, in timp ce Victoria Bordusani, Viticola Fetesti, Libertatea Salcioara si Juventus Boranesti duc o lupta asidua pentru a ramane in esalonul al IV-lea.
Etapa cu numarul 15 poate misca cat de cat lucrurile in clasament. In timp ce Victoria Amara are o deplasare usoara la Traian, practic un meci de vacanta, Abatorul Slobozia are un meci dificil la Tandarei, acolo unde intalneste Victoria. Chiar daca a pierdut teren in lupta pentru promovare dupa un meci pierdut la masa verde si dupa esecul de la Colilia, scor 0-2, Victoria Tandarei poate pune mari probleme formatiei slobozene.
Iata meciurile care se vor desfasura in etapa cu numarul 15 in liga a IV-a.
Players- Bordusani; Brazii- Reviga; M. Buzau- Platonesti; Barcanesti- Ion Roata; Boranesti- Colilia; Tandarei- Abatorul; Rapid- Axintele; Traian- Amara; Viticola- Salcioara.
Juniorii vor juca incepand cu ora 12:00, in timp ce seniorii, doua ore mai tarziu!
 
Dan Marius TRICA

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.